Onbenut groeipotentieel
Onbenut groeipotentieel

Vele bedrijven hebben fantastische technologie en datapunten ter beschikking. Toch bepalen ze hun commerciële proces op basis van buikgevoel en een vast stramien dat zelden in vraag wordt gesteld. De ROI is onduidelijk en voer voor eindeloze discussies tijdens 1-on-1's in sales & marketingteams.

Hoewel sommige commerciële acties zeer doeltreffend zijn, is er geen structurele manier om dit proactief in te schatten en info over te dragen tussen teams.

Een recente studie van Salesforce (State of Sales Report, Dec 2020, N=5.951) toont aan dat 88% van de salesreps, over verschillende landen en industrieën, gelooft dat de huidige economische omstandigheden het cruciaal maken om kennis uit te wisselen en de noden van een klant te anticiperen. Slechts 24% heeft een goed beeld over de communicatiegeschiedenis met een individuele klant.

Data-inzichten voor groei
Data-inzichten voor groei

Wij helpen je om kerninzichten uit je ruwe data te halen. We structureren, analyseren en combineren alle beschikbare elementen om nieuwe inzichten te creëren.

Hoewel ze vaak verscholen zitten tussen de rotsen, heeft de slimme combinatie van kwartskristallen geleid tot sterke innovatie & groei in de wetenschap. Wie niet waagt...

Strategie voor succes
Strategie voor succes

We helpen je om je klantenervaring te verbeteren en je commerciële objectieven te bereiken via een data-gedreven contactstrategie met een sterke analytische fundering, en een meetbare ROI.

Ons ervaren team begeleidt je organisatie doorheen de implementatie in de praktijk. Ze houden rekening met de dagelijkse werking, mensen & technologie.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Onze aanpak verschilt van traditionele software-bedrijven. We gooien niet zomaar een oplossing over de muur. We implementeren ze in jouw specifieke context, om jouw specifieke objectieven te dienen.

We brengen klaarheid omtrent wat je kan verwachten via een 'Haalbaarheidsstudie', en brengen je organisatie op snelheid tijdens onze Implementatiesprints. Eens live, voorzien we de nodige onderhoudsmonitoring en incrementele verbeteringen, zodat onze AI-machines je performantie voortdurend vooruitstuwen.

Onze missie

Klantenervaringen verbeteren door interne kennis over te dragen

STRATEGIE
ORGANISATIE
TECHNOLOGIE
DATA
STRATEGIE

Jij weet als geen ander wat je wil bereiken. Met data-inzichten gidsen we je naar de beste manier om er te geraken.

ORGANISATIE

We kiezen voor transparantie. We betrekken jou en andere relevante stakeholders op het tempo van je organisatie.

TECHNOLOGIE

We starten van jouw technologische context, en onze experts analyseren welke uitdagingen & opportuniteiten er voor je liggen.

DATA

Onze unieke bijdrage? Wij halen kerninzichten uit je data; kwartskristallen zitten vaak verscholen in de rotsen.