Onbenut groeipotentieel
Onbenut groeipotentieel

Vele bedrijven zijn zeer nauwgezet bezig met de ontwikkeling van hun producten & diensten. Hun marketinginspanningen worden bepaald door buikgevoel en vaste budgetten die zelden in vraag worden gesteld. De ROI is onduidelijk en voer voor eindeloze discussies tijdens de jaarlijkse budgetronde. 

Hoewel sommige marketingacties zeer doeltreffend kunnen zijn, varen deze bedrijven blind op vlak van data-inzichten. 

Een recente KPMG-studie (Clarity on Data & Analytics, 2015, N=830) toont aan dat 73% van de CEO's, over verschillende landen en industrieën, gelooft dat data-analyses hen kunnen helpen om onbenut groeipotentieel te identificeren. Slechts 14% heeft de nodige know-how of vereiste capaciteiten in huis om het volledige potentieel van big data te benutten, en er hun bedrijf meer succesvol mee te maken.

Data-inzichten voor groei
Data-inzichten voor groei

Wij helpen je om kerninzichten uit je ruwe data te halen. We structureren, analyseren en combineren alle beschikbare elementen om nieuwe inzichten te creëren.

Hoewel ze vaak verscholen zitten tussen de rotsen, heeft de slimme combinatie van kwartskristallen geleid tot sterke innovatie & groei in de wetenschap. Wie niet waagt...

Strategie voor succes
Strategie voor succes

We helpen je om je marketingobjectieven te bereiken via een data-driven strategie met een sterke analytische fundering, en een meetbare ROI.

Onze ervaren consultants begeleiden je organisatie doorheen de implementatie in de praktijk. Ze houden rekening met de dagelijkse werking, mensen & technologie.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Onze aanpak verschilt van traditionele consultancybedrijven. We vinden dat we je niet moeten vertellen wát je moet doen. We willen je louter helpen om jouw plannen sneller te realiseren.

We proberen transparantie te brengen rond wat je kan verwachten via een 'Proof-of-Concept', en willen je verder op weg helpen via een concrete use case in functie van voortschrijdend inzicht. We willen jou ontzorgen door je team aan te vullen met data-technische profielen.

Onze missie

We improve customer engagement by bridging internal knowledge gaps

STRATEGIE
ORGANISATIE
TECHNOLOGIE
DATA
STRATEGIE

Jij weet als geen ander wat je wil bereiken. Met data-inzichten gidsen we je naar de beste manier om er te geraken.

ORGANISATIE

We kiezen voor transparantie. We betrekken jou en andere relevante stakeholders op het tempo van je organisatie.

TECHNOLOGIE

We starten van jouw technologische context, en onze experts analyseren welke uitdagingen & opportuniteiten er voor je liggen.

DATA

Onze unieke bijdrage? Wij halen kerninzichten uit je data; kwartskristallen zitten vaak verscholen in de rotsen.