Onbenut groeipotentieel
Onbenut groeipotentieel

Vele bedrijven zijn zeer nauwgezet bezig met de ontwikkeling van hun producten & diensten. Hun marketinginspanningen worden bepaald door buikgevoel en vaste budgetten die zelden in vraag worden gesteld. De ROI is onduidelijk en voer voor eindeloze discussies tijdens de jaarlijkse budgetronde. 

Hoewel sommige marketingacties zeer doeltreffend kunnen zijn, varen deze bedrijven blind op numerieke inzichten. 

Een recente KPMG-studie (Clarity on Data & Analytics, 2015, N=830) toont aan dat 73% van de CEO's, over verschillende landen en industrieën, gelooft dat data-analyses hen kunnen helpen om onbenut groeipotentieel te identificeren. Slechts 14% heeft de nodige know-how of vereiste capaciteiten in huis om het volledige potentieel van big data te benutten, en er hun bedrijf meer succesvol mee te maken.

Data-inzichten voor groei
Data-inzichten voor groei

KWARTS activeert uw marketing door de status-quo te challengen. De kunst is om kerninzichten uit uw ruwe data te halen. Wij structureren, analyseren en combineren alle beschikbare elementen om nieuwe inzichten te creëren.

Hoewel ze vaak verscholen zitten in de rotsen, heeft de slimme combinatie van kwartskristallen geleid tot sterke innovatie & groei in de wetenschap. Waarom niet even uitproberen in business? Er ligt een sweet spot voor het grijpen!

Strategie voor succes
Strategie voor succes

We definiëren actieve marketingstrategieën met een sterke analytische fundering, en een meetbare ROI.

Onze ervaren consultants begeleiden uw organisatie doorheen de implementatie in de praktijk. Ze houden rekening met de dagelijkse werking, mensen & technologie.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Onze projectmanagementaanpak verschilt van traditionele consultancybedrijven. Wij geloven dat échte waarde wordt toegevoegd in een agile cultuur.

Wij moedigen u aan om beslissingen te nemen gebaseerd op een goed gedefinieerde 'proof of concept', en om verandering in functie van voortschrijdend inzicht te aanvaarden. Wij passen ons snel aan door het juiste talent te activeren, zodat u kan schitteren.

Onze missie

Wij activeren uw marketing via datagedreven tactics, om gepersonaliseerde klantervaringen te creëren voor exponentiële bedrijfsgroei.

STRATEGIE
ORGANISATIE
TECHNOLOGIE
DATA
STRATEGIE

Onze heldere strategieën zijn onderbouwd met data en houden rekening met uw organisatie & technologie

ORGANISATIE

We besteden aandacht aan het afstemmen met & betrekken van uw mensen, op het tempo van uw organisatie.

 

TECHNOLOGIE

We brengen technologische uitdagingen & opportuniteiten in kaart van bij de start, en connecteren u met ons netwerk van experts.

DATA

De kunst is om kerninzichten uit uw data te halen; kwartskristallen zitten vaak verscholen in de rotsen.