Use Case

Je wil een concrete data-driven marketingactie opzetten. We connecteren met de nodige data, en passen algoritmes op maat toe. Na testing en positieve evaluatie kan jij praktisch aan de slag.

Je klanten genieten van een meer relevante en gepersonaliseerde ervaring.

Data-integratie
Data-integratie

Vlot je weg vinden in technische informatiesystemen is niet evident, en de tijd van je IT-afdeling is kostbaar. Net daarom brengen wij onze eigen data engineers mee. Ze connecteren alle data volgens de vereiste standaarden, en voorzien een Data Dictionary.

Data-analyse
Data-analyse

Wanneer alle data geïntegreerd zijn, gaan onze datascientists van start om alles mooi uit te zuiveren. Vervolgens laten ze er een brede waaier van algoritmes op los. Omdat jij wellicht niet van code houdt, visualiseren ze de belangrijkste resultaten in een duidelijke presentatie.

Implementatie
Implementatie

Nadat jij overtuigd bent om met de inzichten aan de slag te gaan, is er natuurlijk nog een hele weg af te leggen. Je kan op ons rekenen voor technische bijstand en voor het nodige change management. We werken daarin stap voor stap. Dat geeft het beste resultaat.

Onze unieke rol?

Je bijstaan met data-technische vaardigheden, om de beleving van je klant tastbaar te verbeteren.

 START EEN PROJECT MET ONS

Gerelateerde blogs & cases

28 okt 2018 /

Als laureaat van het "Boost Me"-programma van Netwerk Ondernemen namen we met KWARTS deel aan een strategisch weekend in Hubermont van 18 t.e.m. 20 oktober. Het is .

LEES MEER
19 sep 2018 / Proof-of-Concept Use Case Automation

Gepersonaliseerde klantervaringen realiseren op basis van datatechnologie, dat is de kernactiviteit van KWARTS®. Een strategische participatie van IM Associates zal het .

LEES MEER