Proof-of-Concept

Je brieft ons over je marketingprioriteiten en je geeft ons toegang tot je data. Wij scannen ze en geven aan waar potentieel zit. We bespreken in workshop of een use case opportuun is, of eerder een gericht data-actieplan.

Jij blijft in de 'driving seat', wij onderzoeken waar een data-driven aanpak je kan helpen om sneller op je bestemming te geraken.

QuickScan
QuickScan

Hoe gaan je klanten om met je product, dienst of app? Welke micro-segmenten kunnen we vinden door het koopgedrag en interacties te analyseren? Welke waarde hebben ze? Hoe actief zijn ze? Welke voorkeuren hebben ze? Wat wist je al en wat verrast je?

Workshop
Workshop

We leggen de relatie tussen je marketingstrategie en de inzichten die wij uit je data halen. Jouw feedback zal deze inzichten kunnen kaderen of nuanceren. Via een gezamenlijke brainstorming identificeren we interessante use cases voor verdere analyse.

Actieplan
Actieplan

Doorbreek de verlamming. Op basis van concrete cijfers definiëren we een duidelijk actieplan met bijhorend budget, om je stakeholders te mobiliseren. Dat kan gaan van een roadmap voor data tracking tot het uitwerken van een gedetailleerde use case.

Onze unieke rol?

Je bijstaan met data-technische vaardigheden, om de beleving van je klant tastbaar te verbeteren.

 START EEN PROJECT MET ONS

Gerelateerde blogs & cases

09 apr 2019 / Use Case

Nu en dan houden we van een grondige literatuurstudie. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij dat ook hoeft te doen. We vatten een artikel over de effectiviteit van .

LEES MEER
08 dec 2018 / Proof-of-Concept Use Case Automation

"I have no special talent, I am only passionately curious" Albert Einstein   "Stay curious": dat is de rode draad en de "attitude" waarop de focus lag .

LEES MEER