Use Case

Je wil een concrete data-driven marketingactie opzetten. We connecteren met de nodige data, en passen algoritmes op maat toe. Na testing en positieve evaluatie kan jij praktisch aan de slag.

Je klanten genieten van een meer relevante en gepersonaliseerde ervaring.

Data-integratie
Data-integratie

Vlot je weg vinden in technische informatiesystemen is niet evident, en de tijd van je IT-afdeling is kostbaar. Net daarom brengen wij onze eigen data engineers mee. Ze connecteren alle data volgens de vereiste standaarden, en voorzien een Data Dictionary.

Data-analyse
Data-analyse

Wanneer alle data geïntegreerd zijn, gaan onze datascientists van start om alles mooi uit te zuiveren. Vervolgens laten ze er een brede waaier van algoritmes op los. Omdat jij wellicht niet van code houdt, visualiseren ze de belangrijkste resultaten in een duidelijke presentatie.

Implementatie
Implementatie

Nadat jij overtuigd bent om met de inzichten aan de slag te gaan, is er natuurlijk nog een hele weg af te leggen. Je kan op ons rekenen voor technische bijstand en voor het nodige change management. We werken daarin stap voor stap. Dat geeft het beste resultaat.

Onze unieke rol?

Je bijstaan met data-technische vaardigheden, om de beleving van je klant tastbaar te verbeteren.

 START EEN PROJECT MET ONS

Gerelateerde blogs & cases

26 nov 2019 / Proof-of-Concept Use Case

A few weeks ago, KWARTS was invited by Vlerick Business School to give a guest lecture on how to operationalize engagement data for marketing purposes. We explained our data .

LEES MEER
23 sep 2019 / Use Case

These days, behavioral data is widely available – clicks, purchases, interactions, views, … Marketeers are pampered with a wealth of data. If harnessed right, .

LEES MEER